Приземяване Предавки

Спуснат колесник е от голямо значение за функции в безопасен старт и плавен кацане. Да се гарантира, Функционалност, всички колесника компоненти трябва да бъдат добре поддържани. Изборът на лубрикант има значение тук. Лубрикантът трябва да е подходящ за прилагане при ниски температури и предлагат ниска загуба на работоспособност Когато пригоден за живот смазване. LUBCON смазочни материали с висока производителност за космически приложения се използват успешно от известни производители на въздухоплавателни средства. Те Надеждна осигурят най-висока безопасност и функционалност при излитане, по време на полет и при кацане.

Gears
Stacks Image 8964
Thermoplex TTF 122
Това LUBCON специална грес е ниска температура грес за смазване на отрицателни температури до -70 ° C (-94 ° F). Продуктът има добра товароносимост и добра защита от корозия. Той има ниска начална съпротивление и нисък въртящ момент на триене, дори и при високи скорости, и е подходящ за живот смазване това. Продуктът се използва успешно в авиационни приложения, цвят: като носа кацане предавки.
Stacks Image 8962
Turmofluid TTO 12
Тази специална ниска температура на хидравличното масло Поддържа вискозитета си дори и при различни температури. Вискозитетът е 13,4 mm2 / и при 40 ° С Това масло е подходящ за прилагане в Така хидравлични системи, например в самолети. Тя е устойчива на налягане, окисление и студено, предпазва от корозия и има висока стабилност на вискозитета. Приложението при ниски температури до точката излее на -60 ° C е възможно.
Stacks Image 8960
Turmofluid TTO 24
Тази специална ниска температура на хидравличното масло Поддържа вискозитета си дори и при различни температури. Вискозитетът е 26 mm2 / при 40 ° С Това масло е подходящ за прилагане в Така хидравлични системи, например в самолети. Тя е устойчива на налягане, окисление и студено, предпазва от корозия и има висока стабилност на вискозитета. Приложението при ниски температури до точката излее на -60 ° C е възможно.
Водачи / Брави
Stacks Image 8976
Turmotemp LM 801-50
Тази специална смазка съчетава предимствата на химически и термично устойчив перфлуорирана базови масла с отлични свойства на метални сапуни. При термично или механично натоварване, тя се влива обратно в контактната площ, намалява износването до минимум и е много подходящ за смазване ТАКА на водачи и ключалки в авиационната индустрия. Температурният обхват е между -60 ° С и 220 ° С Смазващото средство има висока химическа устойчивост към повечето разтворители, но не флуорирани въглеводороди.

© 2020 Igor Albreht contact