Редовното почистване на велосипеда е алфата и омегата за всеки колоездач – любител или професионален спортист.
Мръсотията, водата и отлаганията от смазки могат не само да доведат до силна корозия, но и да засегнат функцииналността на велосипеда и безопасността. Едва забележими пукнатини на рамката, отлагания по веригата, зъбните колела или по педалите са вредни за велосипеда в дългосрочен план и могат да застрашат безопасността на колоездача. Затова удължете експлоатационния живот на Вашия велосипед с продукти за почистване LUBCON, които са безвредни за околната среда и лесни за употреба.

Stacks Image 919
Turmowax - 250 ml спрей

Turmowax е много ефикасно средство за дългосрочно поддържане на велосипеди. Осигурява изключително добра защита от ръжда и корозия на всички велосипедни компоненти, джанти и рамка, дори и под въздействието на солена вода. Премахва праха и мръсотията и осигурява дълготраен блясък. Неговата мека формулировка е нежна към кожата и предотвратява разяждането на пластмасите. Препоръчва прилагането му след всяко почистване.
Stacks Image 921
Easy clean - 250 ml спрей

Easy Clean почиства тежки отлагания, дори и на веригите и спирачките. Благодарение на почистващия си накрайник може да се прилага прецизно върху компонентите за почистване. Катран, масла, греси, смола и лепила могат лесно да се отстранят. EasyClean елиминира замърсяването и почиства старателно.

© 2020 Igor Albreht contact