Нашите смазки са били успешно използвани в колоезденето в продължение на много години. Това ни позволи прецизно да разработим нашите продукти за дълъг живот на Вашия велосипед. LUBCON продуктите са винаги правилният избор за любители велосипедисти, за състезатели велосипедисти или за планински колоездачи, осигурявайки надеждна защита от корозия, за стойностна грижа и поддръжка.

Stacks Image 955
Turmowax - 250 ml спрей

Turmowax е много ефикасно средство за дългосрочно поддържане на велосипеди. Осигурява изключително добра защита от ръжда и корозия на всички велосипедни компоненти, джанти и рамка, дори и под въздействието на солена вода. Премахва праха и мръсотията и осигурява дълготраен блясък. Неговата мека формулировка е нежна към кожата и предотвратява разяждането на пластмасите. Препоръчва прилагането му след всяко почистване.
Stacks Image 957
Skin Protect - 250 ml

Когато се прилага за повечето, особено напрегнатите зони на тялото, предпазва надеждно от възпаление и протъркване. Skin Protect е лесно приложим, не намазява и поддържа кожата копринено гладка. Пяната образува защитен слой върху кожата, но й позволява да диша и да се поти по естествен начин.

© 2020 Igor Albreht contact