Съвременните пробиване и фрезоване глави в машини с ЦПУ са включени хидравлични / пневматични патронници за бързи, сигурни и автоматичните промени инструмент. Благодарение на почти инструмент се променя, пробиване и фрезоване глави могат да обработват лесно артикул с няколко инструмента в само една операция. Това обаче изисква по-плавна работа на затягане система: като пробиване, струг патронници и сила, дори при максимални скорости и висока опъващи сили. LUBCON високо налягане, устойчиви греси намаляват прес-годни и центробежните сили, както и въртящ момент и да се осигури уникално висока товароносимост за грешки при смяна на инструмента и точно, безопасно и ефективно функциониране. Високата производителност греси защити за металообработващи машини дискови пружини и патронници против триене, износване, както и Tribo-корозия и позволи ТАКА по-дълъг експлоатационен живот.

DiChucks / Дискови пружини
Stacks Image 12098
Turmopast NBI 2 white
Смазочна монтаж на паста, несъдържаща тежки метали с бели твърди вещества, предпазващи от трибо-корозия. Благодарение на най-новите технологии за формулиране на добавки предпазва от износване и корозия в направляващи паралели, шарнири, болтове, втулки, панти, които са подложени на трептене. Монтажната паста е особено подходяща за употреба при големи статични и динамични натоварвания и е също така подходяща като смазка за ролкови и плъзгащи се лагери.
Stacks Image 12100
Turmogrease DF 30
Изключително лепило за гасене на грес с добра защита срещу износване и корозия за Tribo-смазване на дискови пружини, хващачи и патронници. Особено усвояването Li специален сапун грес налягането Предотвратява триенето / лепило ефект, Осигурява дълъг експлоатационен живот и намалява шума и вибрациите.

© 2020 Igor Albreht contact