CNC стругове и обработващи центрове с до пет оси фрезерни глави могат да се завъртат на две оси с ъгъл 180 °. Те дават възможност на прецизна и бърза Файф-странична обработка на ЕО алуминий, неръждаема стомана. мед, месинг и стомана само в една операция. За да се осигури максимална прецизност и оперативно представяне на пробиване и фрезоване глави LUBCON Осигурява широк асортимент от Персонализация смазочни материали, предназначени за използване в металообработването. Полу-течност или течност антикорозионна защита за риболовни принадлежности с пробиване и фрезоване глави, пасти за монтаж обтягащите или високоскоростни шпинделни лагери и греси за ротационни стави, ние имаме пълната продуктова гама на усвоила успешно и производителите на машини, препоръчани смазочни материали.

Греси
Stacks Image 12072
Thermoplex ALN 1001/00
Синтетична, високо вискозна полутечна редукторна грес с коефициент на консистентност NLGI клас 00, със сгъстител алуминиев комплекс сапун и специална селекция от добавки за отличен афинитет към металите. Предлага оптимално смазване, много нисък коефициент на триене и е подходяща за дългосрочно прилагане при високи работни температури.
Stacks Image 12074
Turmogrease Highspeed L 251
Нисковискозна грес със сгъстител литиев комплекс-сапун, с минимална начална съпротива, нисък коефициент на триене и отлична защита от ръжда. Ниско- температурните свойства при високоскоростни приложения квалифицират този грес, използвана и препоръчван от производителите на машини, като перфектна за предавките на пробиващата глава в машини с ЦПУ.
Stacks Image 12076
Turmogrease Highspeed L 252
Ниско вискозна грес на Естер/ PAO основа с литиев сапун сгъстител и коефициент на консистентност 2-3, за максимални скорости до 2,2 милиона n x dm. Вискозитет на базовото масло при 40 ° C е 25 mm2 /s. Особено прилепваща, устойчива към вода и охлаждащи течности. Защитава надеждно от шум, триене и износване. Греста е подходяща за доживотно смазване и се използва успешно от производителите на металообработващи машини, шпиндели и лагери.

© 2020 Igor Albreht contact