Линейни ръководства и СВД са важни инженерни елементи в инструменталното производство ултра-прецизна. Независимо от това дали хоризонталните центрове за обработка, фрези, стругове NC, CNC съоръжения Hobbing или повърхностни шлайфмашини - всички дисертации типове машини зависи от точността и скоростта на съвременните технологии линейно движение се позиционира инструмента за фрезоване. The Proper смазването е от съществено значение за тих, бърз и без износване операция. LUBCON смазочни материали за линейни водачи са изключително устойчиви към вода и охлаждащи течности, имат висока товароносимост и са предназначени за дългосрочно смазване на водачи със скорост до 60 м / мин.

Linear Guides / СВД
Stacks Image 12033
Turmogrease Highspeed L 251
Частично синтетичен Li / Ca грес със специални добавки перфектно избран за най-добър износване и защита от ръжда. Тя е с висока оперативна стабилност, ниска поведение разделяне и предлага висока устойчивост към вода и течности за охлаждане.
Stacks Image 12029
Turmogrease Highspeed L 251
Високоскоростни греси за бързовъртящи се лагери, базирани на полиалфаолефинови (РАО) / Eстерни масла и литиев комплекс специален сапун, с оптимална адхезия към повърхността, за намалено триене при въртящия момент и ниска начална съпротива, отлична защита от корозия и износване.
Stacks Image 12031
Turmogrease Highspeed L 252
Високоскоростна грес за бързовъртящи се шпинделни лагери, базирана на специални въглеводородни / Eстерни масла и литиев специален сапун за фрези с максимална скорост 3.0 Mio. mm/min, с оптимална адхезия към повърхността, за намалено триене при въртящия момент и ниска начална съпротива. Препоръчва се за ползване в шпинделни лагери (например шлифоване, фрезоване, за шпиндел на двигателя и т.н.) и цилиндрични ролкови лагери с диаметър на вътрешния пръстен под 100 мм. Редуцира шума и е подходяща за доживотно смазване.
Stacks Image 12040
Thermoplex 2 TML
Синтетична, дълготрайна смазка с високо вискозно базово масло и специални ЕР-добавки. По този начин е подходяща за големи натоварвания и високи работни температури. Греста е изключително стабилна при високи и ниски работни скорости и може да се използва за смазване на шпинделни лагери при скорости до 1,3 Mio. n • dm.
Stacks Image 12046
Thermoplex ALN 1001
Синтетичен Al-сложна сапун лубрикант на синтетични въглеводороди с полу-синтетично специално сгъстител за висок афинитет метал, както и висока температура и висока скорост на приложения. Той предлага добро износване и корозия и е подходящ за надеждна дълготрайност смазване на линейни водачи и СВД.
Stacks Image 12042
Thermoplex ALN 1001/00
Синтетична, високо вискозна полутечна редукторна грес с коефициент на консистентност NLGI клас 00, със сгъстител алуминиев комплекс сапун и специална селекция от добавки за отличен афинитет към металите. Предлага оптимално смазване, много нисък коефициент на триене и е подходяща за дългосрочно прилагане при високи работни температури.
Stacks Image 12044
Turmogrease Li 802 EP
Дълготрайна грес с литиев сапун сгъстител, в съчетание със специални добавки за оптималната работа на високо-скоростни шпиндели. Смазката за лагери предлага много добри смазочни свойства и е специално проектирана за високи натоварвания, температури и скорости (до 1 милион n • dm.).
В комбинация с автоматично смазване Units: като дългосрочно решение SixMax 130 Ханес без поддръжка за смазване на съвременни линейни водачи и СВД, LUBCON предлага на оптимален пакет лубрикант за дълъг и без поддръжка за употреба експлоатация през металообработващи машини.

© 2020 Igor Albreht contact