Вериги

Масла
Stacks Image 14717
Turmofluid B серия
Термично устойчиви, изключително прилепващи синтетични масла за смазване на вериги. Образува прозрачен, добре прилепващ и здрав противо-износващ смазочен филм. Подходящи за всички видове вериги, по-специално за такива, работещи при много високи температури. Особено добри резултати са показани при мазане на вериги в сушилни устройства, транспортни вериги в дървообработването и в други промишлени отрасли, в системи с гореща вода и пара, както и в стречинг машини за фолио.
Температура (ºC): -30 do +300.
Stacks Image 14719
Turmofluid HTC серия
Специални масла за вериги на основата на естери със стабилни термични антиоксиданти и специални ЕР добавки. Образува адхезивен (прилепващ) филм за отлично смазване и защита от корозия, за температури до 260 ºC.
Благодарение на синергичните добавки Turmofluid HTC 300 е по-добър от другите масла за вериги.
Греси
Stacks Image 14731
Turmotemp II/400 серия
Високотемпературни греси с висока термична стабилност и оптимална защита срещу износване. Те са изключително устойчиви на влияния на средата, подходящи предимно за конвейерни ролки и лагери, работещи при високи температури.
Температура (ºC): -90 do +300.
Stacks Image 14733
Turmogrease N серия
Синтетични греси за дълготрайно и доживотно смазване в различни индустриални приложения. Базирани на естерно масло и със сгъстител PU, извънредно устойчиви на вода и на работната среда.

© 2021 Igor Albreht contact