Stacks Image 14570
Масла
Зъбни предавки зa мотор тип „охлюв”
Stacks Image 14615
Turmogearoil PE серия
Синтетични, многосплавни трансмисионни масла на база на естерни масла с висока термична стабилност, с минимални загуби от изпаряване и при високи температури. Особено подходящи в места, където се губи повече мощност и енергия, например „охлювни” редуктори. Те са подходящи за смазване на зъбни колела при високи температури, плъзгащи паралели и вериги в смесващи и сушилни машини, както и за лагери в хартиени и пластмасови каландри. Добра защита от износване и корозия.
Stacks Image 14617
Turmogearoil OM серия
Високо-технологични масла с твърди добавки, съдържащи новоизобретени комбинации от добавки Turmotec, позволява заглаждане на горната повърхност на зъбците дори и в случаите, когато при използване на конвенционални масла би се стигнало до повреда. За дългосрочно или доживотно смазване до 40.000 работни часа при температури до 80 С. Тези масла са разработени за индустриални редуктори, подложени на големи натоварвания.
TURMOTIVE технологията осигурява оптимална защита срещу износване и изключително нисък коефициент на триене дори и при екстремно налягане, вибрации, ударни натоварвания, при високи и ниски скорости или при променливи експлоатационни условия.
Други масла
Stacks Image 14621
Turmofluid ED 13
Синтетично, рядко течно, неутрално на мирис масло за леене под налягане, надеждно предпазва от деформации и износване. Осигурява краткосрочна защита от корозия, отблъсква водата и предпазва от пълзящия поток. Има висока степен на проникване и достига до трудно достъпните места. Силно корозирали и трудно движещи се шарнири и водачи се освобождават и се движат лесно. Много добро за смазване на механизмите за затваряне на бутилки. Поради своята водоустойчивост и афинитет към металите TURMOFLUID ED 13 гарантира оптимално смазване и добра анти-корозионна защита.
Stacks Image 14619
Turmofluid LMI 300
Синтетична течност, която лесно се използва в хранителната индустрия като "масло за храна”, както и в текстилната индустрия като „ масло за игли”. За всички места за смазване в производството на храни, напитки и козметика, където трябва да се ползват неопасни масла. Също и като средство за разделяне и плъзгащ агент при производството на продукти в пекарни.
За смазване на игли и леглата на водачи в плетачни машини и тъкачни станове.
NSFKosherHalal
Почистване
Stacks Image 14589
TURMOCLEAN KVM
Много бързо и ефективно почиства инструменти, изхвъргачи (еджектори), дюзи и каналите за топла вода на екструдерите и шприцмашините – обикновено без демонтаж на инструмента, в самия работен процес. Улеснява бързата смяна на един материал с друг и по този начин повишава ефективността на машината. Отстранява твърдите и устойчиви замърсявания, както и следите от оксидация.
TURMOCLEAN KVM е подходящ за почистване на следните термопластични материали:
ABS, CA, PMMA, PA, PC, PEТP, PBTP, HDPE, LDРE, POM, PP, PS, PSU, PVC, PVDF, SAN, TPU.

© 2021 Igor Albreht contact