Водачи

Харгиените листове минават през печатарската преса посредством челюсти и направляващи паралели. За печатарския процес, както и за по-нататъшната обработка, е важно безопасното прехвърляне на листовете от захранващото устройство към трансферните барабани посредством направляващи, от един печатарски сектор до друг, без повреди. Това изисква надеждно и прецизно функциониране на всички компоненти и при най-високи скорости. Гамата смазки на LUBCON, препоръчвана от производителите на печатарски машини, показва много добри самзочни свойства и дълъг експлоатационен живот. Тези ефективни масла, греси и пасти за приложение в офсетови печатарски преси, трайно предпазват частите на направляващите паралели от износване и триене, както и от корозия. Осигуряват прецизни манипулации с листовете, както и гладки извивки.

Листово захранване / Опъваща плоча
Stacks Image 12583
Turmofluid 300 OM - 400 ml aerosol
Напълно синтетично масло за смазване на всички видове плъзгащи и осцилиращи механизми. Отличната адхезия към метални повърхности, както и изключителната термична стабилност позволяват оптимална защита от триене и износване. Благодарение на ниското повърхностно напрежение има отлични пълзящи свойства.
Stacks Image 12600
Turmosynth VG 4800 - 500 ml aerosol
Безцветно, високо вискозно, адхезивно, многоцелево масла, на базата на бяло масло, високо устойчиво на налягане, с дълготрайна защита от износване и корозия. Има InS/H1 сертификат за контакт с храни. Може да се използва в широк температурен диапазон, не образува отлагания на твърди частици и е перфектно за смазване на вериги, ексцентрици, челюсти, проводници, винтове, шарнири, открити валове, регулиращи шпиндели и т.н., в печатарската индустрия.
Stacks Image 12602
Turmopast NBI 2 weiss - 400 ml пълнител
Смазваща и монтажна паста, без тежки метали, със бели твърди частици, предпазващи от трибо-корозия. Благодарение на специалните анти-оксиданти, както и на добавките за защита от износване и корозия, е изклрючително подходяща за плочи, ексцентрици, вериги и челюсти в печатния и обшивния сектори.
Stacks Image 12604
Turmosynthgrease ALN 4602
Грес със сгъстител специален полиурея-алуминиев сапун. Подходяща за смазване на опъваща плоча, вериги и кривини, както и за поддръжка на челюсти в печатния и обшивния сектори. Има висока товароносимост, изключително устойчива на студена и топла вода, позволява дълги интервали между дейностите по поддръжката в трудно достъпните зони.
NSFKosherHalal

© 2020 Igor Albreht contact