LUBCON SL 60

Прецизно смазване на стрелките (превключвателите) - лесно и бързо.

Лубрикаторът за стрелки (превключватели) LUBCON SL 60 е проектиран за бързо, прецизно и гладко нанасяне на високо-вискозни смазочни масла върху остриетата на стрелките (превключвателите).

Иновативният дезайн на дюзата позволява концентрирано прилагане на маслото върху широки и тесни участъци. Краткото прекъсване при подаването на маслото през дюзата осигурява оптимален разпръскващ ефект, чисто и гладко разпределение на смазката, както и експлатация без запушване на дюзата. Специалната конфигурация на устройството, постигната чрез многократни практически изпитания при различни експлоатационни условия, гарантира оптималното приложение на смазките LUBCON.
С работно налягане 138 бара се постига не само голям почистващ ефект, но също така и висока способност за навлажняване на повърхността за кратко време. Удобният и компактен дезайн предлага бързо и лесно боравене с устройството, както и чисто презареждане със смазка за броени секунди. Вграденият индикатор за нивото на заряд на батерията осигурява постоянна информация за състоянието на заряда на батерията.

Stacks Image 7845
Stacks Image 7850

Предимства

  • Лесна работа в рамките на секунди
  • Оптимална дозировка на смазката
  • Прецизно смазване дори в труднодостъпни места
  • Чисто и точно боравене с устройството
  • Индивидуално регулируем
  • Ергономично проектиран
  • Преносим, ​​лек и гъвкав

Двойна защита срещу триене и износване

Поради пренасочване на енергията стрелките (превключвателите) са под влиянието на големи натоварвания и вибрации, което може да доведе до значително износване.

Превключвателните масла LUBCON от серията Terrasol SWA са твърдосъдържащи смазки за обработка на остриетата на стрелката (превключвателя), пригодени да отговарят на критичните им изисквания.

Дори и след по-продължителна употреба специално избраните твърди смазочни материали не оставят остатъци, но осигуряват оптимално овлажняване на повърхността. В случай на дълъг интервал на смазване, работното поведение в екстремни условия осигурява достатъчно смазване. Смазочните масла от серията Terrasol SWA могат да се прилагат без предварително почистване, поемат механичното налягане на превключвателите и затова предлагат изключителна защита срещу износване.


75-сантиметровото удължение на дюзите позволява ергономично регулиране на устройството спрямо всякакъв размер на тялото. По този начин лубрикаторът LUBCON SL 60 е идеален инструмент за поддръжка на железопътните мрежи.

Удължаването на дюзата позволява селективно нанасяне на смазката без проблеми и в кратки срокове. Пясъкът, мръсотията, както и натрупаният прах, се издухват от мощната почистваща способност на дюзата, като оставя след себе си чист и стабилен смазочен филм.

Контролът на налягането на LUBCON SL 60 позволява индивидуално регулиране на налягането при пръскане.

Циферблатът се чете лесно и е разделен на 10 нива на налягане. Оптималното налягане при пръскане може да се регулира според смазката.

Изтеглете брошури

Stacks Image 7875

© 2024 Igor Albreht contact